Bucataria este zona din casa in care ne petrecem activ cel mai mult timp. Ideal este ca totul sa fie la indemana si totul sa fie asezat intr-o ordine logica. Hettich a gandit un flux al operatiunilor dintr-o bucatarie, impartind mobilierul in 5 zone distincte. De aici au reiesit zone ca: prepararea mancarii, depozitarea mancarii, oale si cratite, detergenti si gunoi, tacamrui si vesela. Aceste zone trebuiesc grupate pentru a nu parcurge inutil metri in plus in bucatarie. Luam in considerare scurgerea de apa, racordul de apa si gaz si pozitionarea prizelor si in functie de toate acestea incepem si creionam bucataria ideala. E bine sa folosim sertare si nu corpuri cu usi si polite pentru ca in sertar putem aranja mai bine lucrurile si pentru ca avem o viziune de ansamblu asupra celor depozitate atunci cand deschidem sertarul. Unde mai punem ca sertarul se va inchide cu amortizare si are un aspect net superior corpului cu usi. Inaltimea blatului trebuie si ea sa fie in concordanta cu inaltimea utilizatorilor bucatariei. Aceeasi regula se aplica si corpurilor suspendate. Fronturile de mobilier pot schimba complet aspectul iar accesoriile de calitate va vor face viata mult mai usoara in bucatarie. Mai multe idei puteti gasi pe pagina http://www.hettich.com/intelligentkitchens/
si pe http://www.xn--kessebhmer-jcb.com/
*Aceste produse pot fi comandate si prin intermediul paginii www.dekora.ro