Despre Dekora

Dupa cativa ani de lucrat in domeniul mobilierului la comanda, cursuri de specializare si experiente proprii, in anul 2007 a luat nastere Dekora cu scopul de a oferi solutii complete de mobile la comanda la preturi accesibile, fara sa facem rabat la calitate.

Incepand cu mobila de bucatarie la comanda, de-a lungul anilor am trecut prin toate tipurile de mobilier (sufragerii, birouri, bai, etc) din cele mai diverse materiale, de la lemn masiv la corian si diverse agregate din plastic sau lemn, ajungand ca in momentul de fata sa putem concura cu brio cu orice producator de mobila la comanda.

Atelierul nostru mic si cochet este situat in Timisoara, unde am reusit ca dintr-un loc de munca sa-l consideram pasiune, probabil de aceea ne atasam de fiecare proiect in parte, transformand in munca in placere si clientii in prieteni. Probabil, de aceea clientii ne raman fideli, revenind cu alte proiecte.

Mobila la comanda produsa de noi se ridica la cele mai mari standarde, materialele folosite fiind produse de cele mai mari brand-uri din domeniu, elimind astfel defectele de fabricatie pentru accesorii si placile folosite.

Oferim consultanta, proiectare 3D si optimizare a mobilierului, astfel, poti vedea exact cum va arata viitoarea ta mobila si sa beneficiezi de maximum de spatiu de depozitare in raport cu dimensiunea mobilierului. In acest mod, am reusit sa obtinem cele mai bune optimizari ale mobilierului pentru ca tu sa nu pierzi nici un coltisor. Am avut inclusiv situatii in care a trebuit sa masuram claparii de ski ca sa ne asiguram ca vor intra in dulapul de pantofi proiectat, asa ca suntem pregatiti pentru orice.