Accesorii, Bucatarii

Blum

DYNAMIC SPACE ofera variante optime de compartimentare a spatiului prin planificatorul de zone, in functie de elementele si activitatile specifice care au loc in spatiul unei bucatarii: zona de provizii, zona de pastrare a obiectelor de bucatarie si a ustensilelor, zona de curatenie, zona de preparare a mancarii si zona de gatit. Fiecare din aceste zone este separata in mod distinct de celelalte zone si este gandita sa ofere maximum de functionalitate si confort.

O gama completa de sisteme pentru usi, sertare, dulapuri pentru provizii, sisteme de balamale, dulapuri de colt, sisteme de glisare cu extensie totala, sisteme variabile de compartimentare interioara, completeaza posibilitatile de a personaliza si accesoriza mobilierul bucatariei in functie de cerinte.

Servo drive este o noua linie de sisteme de deschidere, prin antrenare electrica, a sertarelor si extragerilor. Este necesara doar o mica apasare a sertarelor, pentru ca acestea sa se deschida printr-o miscare rapida, dar silentioasa.
Prin acest sistem este asigurat un confort sporit al actiunilor care au loc in bucatarie, in situatiile in care este nevoie de rapiditate in miscare.

Pentru mai multe detalii vizitati http://www.protege.ro/Concept_Dynamic_Space_by_BLUM_pentru_bucatarii.htm

*Aceste produse pot fi comandate si prin intermediul paginii www.dekora.ro

blum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *